Korzár logo Korzár Košice

ANKETA - Čo by ste nikdy nezjedli?

Reštaurácie v Košiciach ponúkajú špeciality exotických krajín a aj v obchodoch už nie je problém kúpiť si rôzne ingredencie. Košičanov sme sa

pýtali:

- Ja zjem všetko. Absolútne nemám problém so žiadnym jedlom. Môžem sa priznať, že menej obľúbenú mám paradajkovú polievku, ale zjem aj tú. V školskej jedálni mi chutilo tiež, akurát som mal problém s tým, že dávali malé porcie.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Martin Michalík, skladník

- Vyslovene nemám rada špenát. Raz som ho jedla, možno som mala vtedy päť rokov a odvtedy ho nechcem. Ináč zeleninové jedlá mám rada. Obľúbené sú u nás halušky s bryndzou. Robím ich dosť často, lebo aj dcéra ich má rada.

Zuzana Labilová, na materskej

SkryťVypnúť reklamu

- Paradajky. Vôbec ich nejem. Nepamätám si, kedy som zistila, že mi nechutia, ale je to tak odmalička. Ostatnú zeleninu jem bez problémov, ale paradajky dávam preč z chlebíčkov aj ich vykladám zo zeleninových šalátov.

Andrea Klinovská, študentka

- Morské príšerky. Bola som pri mori, ale neochutnala som ich. To by som nezjedla v žiadnom prípade. Je to asi preto, že nie som naučená na takú stravu. Pritom rada skúšam nové jedlá, hlavne zeleninové. No najviac mi chutia ryby.

Eva Müllerová, inv. dôchodkyňa

- Možno slimákov. Tie sa mi zdajú také odporné. Mne najviac chutia jedlá z bravčového mäsa, napríklad rezne. Ešte nemám rád tekvicový prívarok, ešte tak fazuľový zjem. Teraz mi chutí aj špenát, hoci keď som bol malý, som ho nejedol.

Mário Kováč, posunovač

SkryťVypnúť reklamu

- Asi by som nezjedol žaby a hady. Francúzska kuchyňa ma neláka, ale zato čínska kuchyňa mi celkom chutí. Veľmi mi chutí aj slovenské jedlo s francúzskym názvom - francúzske zemiaky. Tiež mi chutia všetky mäsité jedlá. Potom koláče už nemusím.

Jaroslav Mitrík, zámočník

- Chutí mi veľa jedál a vyskúšal som už všetko možné, jedol som už aj húsenice, ktoré chutili ako hranolky. Keby mi nepovedali, čo to je, ani by som to nevedel. Určite by som nezjedol psa, veď je to najlepší priateľ človeka.

Jaroslav Tomčo, manažér

Najčítanejšie na Košice Korzár

Komerčné články

  1. Aká bytová architektúra dnes developerom predáva?
  2. Závod Carpathia v Prievidzi oslavuje jubileum
  3. Čo našli Strýco Filip a Miško Páleník v kuchyni Milana bez mapy?
  4. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde
  5. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže
  6. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna
  7. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok
  8. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky
  1. Motoristi späť za volantom. Riziko nehôd opäť rastie.
  2. Lávové polia i skvostné pláže. Lanzarote je dôkazom sily prírody
  3. Tvorivé háčkovanie aj 30 otázok pre Hanu Gregorovú
  4. Budúci lesníci opäť v teréne: S LESY SR vysadia les novej generá
  5. Slovenské naj na jednom mieste. Stačí lúštiť
  6. Nový rekord v politickom terore utvorili Červení Khméri
  7. Šéf nemocníc v Šaci Sabol: Nemôžeme byť spokojní s počtom roboti
  8. Chcete dokonalé zuby? Čo vám reklamy nepovedia
  1. Domácnosti pozor, od júla sa mení výpočet poplatkov za elektrinu 103 462
  2. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna 21 809
  3. Kondičný tréner: Ubolený zo sedavého zamestnania? Toto pomôže 11 620
  4. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok 6 785
  5. Čo robí Portugalsko jedinečným? Jedenásť typických vecí a zvykov 6 437
  6. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky 5 435
  7. Pozitívne myslenie nie je všetko. Skutočnú silu nájdete inde 4 729
  8. Šaca - centrum robotickej chirurgie na východe Slovenska 4 528
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SME.sk Najnovšie Najčítanejšie Minúta Video
SkryťZatvoriť reklamu