príprave poľovníckeho gulášu? Radek Kilian, člen súťažného tímu spoza hraníc, sa bez okolkov priznal: "K spoločnému dielu som neprispel ničím, len svojou prítomnosťou. Rád sa zúčastňujem poľovníckych akcií týchto poľovníkov, vždy rád prijmem ich pozvanie."
Štvrtockí poľovníci varili guláš z jeleňa a diviaka. Podľa slov šéfkuchára Antona Balúcha pri jeho príprave vsadili na klasický recept. Na otázku, ako sa spoločné dielo vydarilo, odpovedal slovami: "Nemá chybu." Spokojnosť vidieť na tvárach všetkých súťažiach (zľava) Radka Kiliana, Jána Tomečka, Jozefa Saba, Jozefa Kuruca a Antona Balúcha.
Autor: TOP
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk. Všetky správy z Košíc nájdete na košickom Korzári