Kaľava Premiéru vo varení gulášu z diviny mali na Dni sv. Huberta v Bijacoviciach poľovníci z Kaľavy. V úlohe šéfkuchára sa predstavil
Emil Jánošík (na snímke prvý zľava), pri varení pomáhali Rastislav Krokus a Jozef Ferenc. Kaľavčania uvarili guláš zo srnca. Súdiac podľa rýchlosti, s akou guláš míňal, vydaril sa. Šéfkuchár, inak poľovník s 38-ročnými skúsenosťami, skromne poznamenal, že ešte stále sa má pri varení poľovníckeho gulášu čo učiť a vždy je čo zdokonaľovať. Sľúbil, že súťažiť vo varení gulášu prídu aj o rok.
Autor: TOP
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk. Všetky správy z Košíc nájdete na košickom Korzári