výstavu studenej kuchyne. Prešovskí kuchári a cukrári zbierajú ocenenia aj po svete. Na snímke sa prezentovali členovia výboru Prešovského klubu kuchárov a cukrárov, zľava František Novotný (riaditeľ SOU SD Jednota), Peter Uličný (predseda prešovského a viceprezident celoslovenského zväzu kuchárov a cukrárov), Marek Gajdoš (pedagogický pracovník ESO-Euroškola), Ivan Kopčák (reštaurácia Platan), Ján Kolesár (majster odborného výcviku SOU SD Jednota), František Krankota (penzión a reštaurácia U Nestora). Na snímke chýba ďalší člen výboru Emil Hlubovič (majster odborného výcviku SOU SD Jednota).
(frk)
Autor: Divadlo Jonáša Záborského
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk. Všetky správy z Košíc nájdete na košickom Korzári