Dnes varí Mária Klingová z reštaurácie Fontána v Spišskej Novej Vsi
Suroviny: (rozpis pre 10 porcií)
1 kg kuracieho mäsa - prsia, pol kg sušených sliviek, 10 g cibule, 20 g póru, olej, soľ, citrónová šťava, červená paprika, mleté čierne korenie, štipka škorice, chilli a sójová omáčka
Postup: Kuracie prsia nakrájame na rezančeky, osolíme, okoreníme a prudko opečieme na rozpálenom oleji. Pridáme nakrájané sušené slivky, nakrájaný pór, chilli omáčku, sójovú omáčku, citrónovú šťavu a zahustíme solamylom. Hotové mäso podávame s ryžou alebo hranolkami, nezabúdajme na zeleninovú oblohu.
Dobrú chuť!
Autor: šim
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk. Všetky správy z Košíc nájdete na košickom Korzári