Korzár logo Korzár Košice

Tip na recept

dnes od moderátora Kiks rádia Riša HerrgottaKuchyňu si vytapetoval prívarkom Moderátor Kiks rádia Rišo Herrgott nepatrí medzi typických mužov,

dnes od moderátora Kiks rádia Riša Herrgotta

Kuchyňu si vytapetoval prívarkom

Moderátor Kiks rádia Rišo Herrgott nepatrí medzi typických mužov, ktorí do kuchyne záujdu iba ak pre pivo do chladničky. Nie je dokonca ani sviatočným kuchárom, ktorý sa za sporák postaví, iba ak má chuť niečo špeciálne ukuchtiť. Spolu s manželkou Dankou sa v príprave jedál striedajú.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

"Varí ten, kto má čas. Mňa varenie veľmi baví, vymýšľam si rôzne špeciality, nerád varím presne podľa receptov. Často varím ´čínu´, no používam svoje postupy, svoje recepty, varím podľa toho, akú mám náladu. Inak urobím to isté jedlo, keď som nahnevaný a inak, keď sa cítim fajn," prezradil moderátor, ktorý po sebe - na rozdiel od väčšiny mužov - nezanecháva v kuchyni spúšť. "Som poriadkumilovný a preto ani v kuchyni nesmiem mať neporiadok, vždy po sebe priebežne umývam riad. Raz sa mi však podarilo kuchyňu poriadne doriadiť. Zohrieval som akýsi prívarok, šiel som si umyť ruky a nejak som si neuvedomil, že keď sa prívarok zohreje, začne prskať. Vytapetoval som ním kuchyňu..."

SkryťVypnúť reklamu

Pri varení sa najradšej púšťa do svojich špecialít, šalátov, nerobí mu problém ukuchtiť ani tradičné jedlá, nečakajte však, že vás ponúkne vlastnoručne upečeným koláčom. "Akosi mám pred pečením rešpekt. Možno, že by som to zvládol, no zatiaľ som to neskúšal. Nie som ani špecialista na nejaké zdravé jedlá, lebo vyprážaný rezeň musí byť poriadne vpyrážaný v oleji, inak je na nič. Keby som nemal jesť všetko, čo je nezdravé, tak hladujem, lebo voľakde som čítal, že ešte ani tie bambusové klíčky nie sú úplne bez chyby," dodal R. Herrgott.

Tuniakový šalát

Suroviny: konzerva tuniaka (kúsky nie drť), konzerva kukurice, konzerva hrášku, malé nakladané mrkvičky, konzerva šampiónov, pochúťková smotana alebo majonéza, soľ, čierne korenie, biele korenie, tymián, bazalka, oregáno. Postup: všetky suroviny spolu premiešame, ochutíme a na záver premiešame smotanou alebo majonézou.

SkryťVypnúť reklamu

Dobrú chuť!

kid

Autor: Aký ste zákazník?

Najčítanejšie na Košice Korzár

Komerčné články

  1. Čo bude toto leto in?
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  7. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Dovolenka v Egypte: Kde sú pláže pre deti a kde podmorský život?
  2. Čo bude toto leto in?
  3. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  4. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  5. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  6. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  7. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  8. Kam smerujú peniaze bohatých?
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 8 449
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 8 204
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 143
  4. Kam smerujú peniaze bohatých? 3 822
  5. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 3 460
  6. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 3 158
  7. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú 2 921
  8. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 2 165
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SME.sk Najnovšie Najčítanejšie Minúta Video
SkryťZatvoriť reklamu