Pizza by mala byť riadne prepečená ( cca 190°C asi 15 - 20 min. ), pravda podľa veľkosti. Takže vajcia nejdú do úvahy. Čo tak páni zdravotníci konečne preveriť, či nie je niekto bacilonosiť. Veď pracovníci majú zdravotné preukazy ešte zo socíku platné a teraz sa vydávajú ako na bežiacom páse ako lacný WC papier. Kedy sa to bude konečne kontrolovať?
snáď nikto nečaká, že v reštaurácii typu jedz koľko vládzeš za napr 4,50 euro alebo vo vývarovniach, kde denné menu je za 3,50 aj s nápojom bude kvalitné jedlo?
ľudia sa ženú za mega porciami, hlavne, že je toho na tanieri veľká kopa a za lacný peniaz.. ako také prasatá.
a aké je to podľa Teba kvalitné jedlo? Myslím také, ktoré by sme my, pracujúci, jedli na obedy? To si myslíš, že so slovenským platom, konkrétne východoslovenským, sa to dá? To mám chodiť do Rokoka na menu za 6 EUR? Či do Golden Royal na menu za 6, alebo 8 EUR?? Osobne si myslím, že na jedle sa nemá šetriť, určite by som teraz kvôli šetreniu jedla hocičo, ale chcem povedať, že reštaurácie, odkedy máme eurá, tak asi nevedia prepočítavať, lebo neverím, že niekto normálny dá sa jedlo v prepočte 180 alebo 240 korún!!
o cenovo najnižšie obedové menu - zvíťazil majiteľ ,kuchár a čašník v jednej osobe - jeho obedy stáli ( cca 4-roky dozadu) 1,75 Eur. A nik sa neposr...